• ΜΑΥΡΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Το 2004 η επιχείρηση αλλάζει νομική μορφή και γίνεται Μαυραντζάς Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε., παράλληλα ανακαινίζονται και οι χώροι των εγκαταστάσεων .
  • ΜΑΥΡΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Το συνεργεία μας είναι εγκατεστημένα σε άνετους και λειτουργικούς χώρους με σύγχρονες κτιριακές και τεχνικές υποδομές έτσι ώστε να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια.
  • Αποτελεί βασικό αντιπρόσωπο των εταιριών GOODYEAR DUNLOP FULDA για το Βόλο.
  • Κύριος σκοπός της εταιρίας μας, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Συμβουλές

Συμβουλές από την Goodyear
15/08/2015 Πόσο αέρα πρέπει να βάλω στα ελαστικά μου;


Η κατάλληλη πίεση αέρα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της φροντίδας του ελαστικού. Η πίεση αέρα που αναγράφεται στο πλαϊνό του ελαστικού είναι η ΜΕΓΙΣΤΗ λειτουργική πίεση. Δεν είναι απαραίτητα η κατάλληλη πίεση για το όχημά σας. Χρησιμοποιείτε πάντα την πίεση που συστήνεται απο τον κατασκευαστή του οχήματος. Μπορείτε να τη βρείτε στο εγχειρίδιο χρήστη. Ελέγχετε πάντα τον αέρα όταν τα ελαστικά είναι ΚΡΥΑ: όταν το όχημα έχει κινηθεί για λιγότερο από δύο χιλιόμετρα ή μετά από μια ώρα οδήγησης. Χρησιμοποιήστε μετρητή πίεσης ελαστικών. Σημείωση: Είναι φυσικό για τα ακτινωτά ελαστικά να κάνουν ένα ελαφρύ «μάγουλο» στο πλευρικό τοίχωμα κατά την κανονική πίεση πλήρωσης. Ελέγξτε ή ρυθμίστε την πίεση, τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, πριν από κάθε μεγάλο ταξίδι ή εάν ταξιδεύετε με βαρύ φορτίο. Και μην ξεχνάτε να ελέγχετε τη ρεζέρβα. Ο Μεταπωλητής της Goodyear μπορεί να απαντήσει σε κάθε απορία σας σχετικά με την πίεση του ελαστικού.


 Πότε είναι ασφαλής η επισκευή ενός σκασμένου ελαστικού;

Αν ένα ελαστικό έχει χάσει όλη ή την περισσότερη πίεση αέρα, πρέπει να αφαιρεθεί από τον τροχό για πλήρη έλεγχο ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν έχει υποστεί ζημιά. Τα ελαστικά που έχουν διανύσει ακόμη και μικρές αποστάσεις ενώ είναι σκασμένα συνήθως έχουν υποστεί ζημιά που είναι πέραν επισκευής. Τα περισσότερα τρυπήματα, οι οπές από καρφιά, ή τα κοψίματα μήκους μέχρι 6 χιλιοστά-τα οποία περιορίζονται στο πέλμα - μπορούν να επισκευαστούν ικανοποιητικά από εκπαιδευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί μεθόδους εγκεκριμένους από τη βιομηχανία ελαστικών. Μην επισκευάζετε ελαστικά με σχισίματα πέλματος που υπερβαίνουν τα 6 χιλιοστά, ή σχισίματα στο πλαϊνό του ελαστικού. Επίσης μην επισκευάζετε ποτέ ελαστικά τα οποία έχουν φθαρεί πέραν του 1.5 χιλιοστού στο βάθος του πέλματος. Εξασφαλίστε ότι η ρεζέρβα σας είναι πάντα έτοιμη προς χρήση. Ελέγχετέ την σε τακτική βάση για τη σωστή πίεση αέρα και βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν το αυτοκίνητό σας είναι εφοδιασμένο με έναν από τους πολλούς τύπους προσωρινής ρεζέρβας, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε το πλαϊνό της ρεζέρβας για την σωστή πίεση αέρα, ταχύτητα και περιορισμούς χιλιομετρικών αποστάσεων. Επισκεφθείτε τον Μεταπωλητή της Goodyear για την επαγγελματική επισκευή των ελαστικών.